Понеділок, 29.04.2024, 13:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Дігтярівського навчально-виховного комплексу

Бегущая строка
Сайт існує
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

     З метою вшанування звитяг Українського козацтва в Дігтярівському  навчально-виховному комплексі 12 жовтня було проведено урочисту лінійку та позакласний захід, присвячений подіям минулого. Виховний захід відбувся біля пам’ятного знака зустрічі гетьмана І.Мазепи з шведським королем Карлом ХІІ.  Педагог-організатор Кленко Н.М. повідала всім присутнім історію  цього свята, а учитель історії Марчан М.М. розповів про славетного гетьмана України – Івана Мазепу. Учні 6-7 класів виконали пісню «Ми нащадки козаків» (соліст – Резніков Матвій), Чумаченко Віталій  продекламував вірш «Облітав журавель». На заході були присутні жителі села та місцеве телебачення.

     Водночас з ... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: annet | Дата: 02.11.2017 | Коментарі (0)

       6 жовтня в нашому навчальному закладі пройшло традиційне осіннє свято «Квіти України», учасниками якого були учні 5-11 класів. Вони змагалися у двох вікових категоріях: учні 5-7 класів та учні  9 -11 класів. Учасники  мали підготували букети та композиції із захистом за такими напрямками: «Воєнно-патріотична тематика», «Шкільне життя», «Вільна тематика». Окремо журі відзначало кращу пісню («Ой літа ви погідні», 10 клас),  кращий танок (учні 9 класу), інсценізацію («Якби вчителі стали учнями», 7 клас).

      У І віковій категорії перемогли учні 6 класу, ІІ місце посіли семикласники, ІІІ місце – у 5 класу.  У ІІ віковій категорії І місце розділили учні 9 та 11 класів, ІІ місце – за десятикласниками, ІІІ місце вибороли восьмикласники.

    Журі особливо відзначило якість підготовки й артистизм ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: annet | Дата: 09.10.2017 | Коментарі (0)

    29 вересня у Дігтярівському навчально-виховному комплексі відзначали День працівників освіти. Учні школи привітали своїх наставників  і подарували їм  пісні, гумористичні інсценізації, палкі слова вдячності та ще море квітів. Лінійка пройшла у теплій і дружній обстановці.

     Цього ж дня одинадцятикласники підготували для вчителів святковий концерт. Вдало підібрані слова, щирі посмішки, веселі сценки, ніжний вальс – все це вражало і зворушувало вчительські серця.

  ... Читати далі »

Переглядів: 274 | Додав: annet | Дата: 09.10.2017 | Коментарі (0)

   21 вересня  у всьому світі відзначають Міжнародний день миру.  У цьому році  День миру  проходить під гаслом – «Разом на благо миру: повага, безпека і гідність для  всіх».

    Цей день проголошений як день відмови від насильства і припинення вогню у всьому світі. Всім країнам запропоновано утримуватися від проведення військових дій цього дня.

    Учні Дігтярівського навчально-виховного комплексу також долучилися до проведення Дня миру. У закладі було проведено інформаційні хвилинки щодо пояснення історії свята, а потім відбувся флешмоб «Малюнок на асфальті». Учні створювали емблеми під гаслами «Ми за мир!», «Ні – війні!», «Хай буде мир!». Особливо яскравими вийшли роботи учнів 11 та 9 класів.

... Читати далі »

Переглядів: 335 | Додав: annet | Дата: 26.09.2017 | Коментарі (0)

15 вересня 2017 року на базі Дігтярівського навчально-виховного комплексу пройшов районний захід, підготовлений спільно з відділом культури Новгород-Сіверської районної  державної адміністрації, присвячений 74-й річниці визволення Новгород-Сіверського району від німецько-фашистських загарбників. У мітингу брали участь виконуючий обов’язки голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, начальник відділу освіти Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Світлана Біла, дігтярівський сільський голова Тетяня Школьна, завідувач краєзнавчим відділом музею-заповідника «Слово о полку Ігоревім» Ніна Авдєєнко, яка дала історичну довідку про події 1943 року.

Активними учасниками мітингу стали й учні та вчителі  Дігтярівського навчально-виховного комплексу. Вони підготували художні номери: вірш про війну читала учениця 9 класу Євгенія Зевако, учні 9 класу Дарія ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: annet | Дата: 16.09.2017 | Коментарі (0)

08 вересня 2017 року в Дігтярівському навально-виховному комплексі пройшов олімпійський урок. Учні 5-9 класів мали змогу показати свою спритність та винахідливість у змаганнях. Учні 7 та 8 класів брали участь у «Веселих стартах». Учні 5, 6 класів грали в піонербол.

Організував змагання, присвячені Всеукраїнському олімпійському  уроку, учитель фізичної культури Роман Щербак.

 

 

Переглядів: 271 | Додав: annet | Дата: 16.09.2017 | Коментарі (0)

Новий 2017/2018 навчальний рік розпочався в Дігтярівському навчально-виховному комплексі святковою лінійкою. Святково вдягнені учні та вчителі вишикувалися на лінійку, де звучати вірші, пісні, побажання.  Одинадцятикласник Нікіта Галушко отримав почесне право дати Перший дзвінок у новому навчальному році.

Голова Дігтярівської сільської ради Тетяна Школьна  побажала всім учасникам свята щасливого нового навчального року та подарувала відеокамеру.

Привітала учнів, колег і гостей директор навчально-виховного комплексу Наталія Чмихун та вручила символічну підкову на щастя, на успіхи та нові звершення.

Переглядів: 294 | Додав: annet | Дата: 16.09.2017 | Коментарі (0)

10 червня 2017 року 24 обдаровані учні Дігтярівського навчально-виховного комплексу відвідали туристсько-готельний комплекс «Бреч». Для учнів була проведена екскурсія кінним двором та по території комплексу з відвідуванням ресторану.

Туристично-готельний комплекс знаходиться в екологічно чистій зоні поряд із сосновим лісом. На території комплексу діти досхочу награлися на дитячому майданчику, відпочили біля озера, постояли за штурвалом піратського корабля.

Відвідування туристично-готельного комплексу «Бреч» стало можливим за сприяння народного депутата України Анатолія Євлахова.

  ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: annet | Дата: 14.06.2017 | Коментарі (0)

Виконуючий обов’язки голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Веремієнко Р.М. та голова Новгород-Сіверської районної ради Кауфман В.М. взяли участь в урочистостях з нагоди вручення стипендій, якими були відзначені обдаровані учні – переможці всеукраїнських олімпіад, конкурсів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. У 2017 році заслужені стипендії отримали 4 учні Дігтярівського навчально-виховного комплексу: Приходько Оксана, Зевако Євгенія, Коваленко Дарія, Засько Олеся. Учителі-наставники учнів-степендіатів   Бодяко Лариса Валеріївна, Сметана Ганна Олександрівна, Кобець Світлана Володимирівна, Якименко Олена Павлівна отримали заохочувальні премії за підготовку учнів-перможців.

Приємно відчувати, що влада докладає усіх зусиль, щоб підтримувати талановитих дітей, адже це дає їм впевненість у завтрашньому дні, заох ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: annet | Дата: 14.06.2017 | Коментарі (0)

18 травня 2017 року шістдесят школярів та студентів з Чернігівщини вибороли протягом поточного навчального року 66 відзнак Всеукраїнських та Міжнародних змагань з різних наукових дисциплін. Серед них  була й учениця 9 класу Оксана Приходько, яка отримала диплом І ступеня в обласному етапі та диплом ІІІ ступеня у ІІІ (заключному) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України.

З юними інтелектуалами та їх наставниками спілкувалися голова облдержадміністрації Валерій Куліч та голова обласної ради Ігор Вдовенко.

Голова облдержадміністрації привітав Оксану з науковими здобутками та подякував за плідну роботу.

З найкращими побажаннями звернувся до учасників зустрічі й Ігор Вдовенко.

 

Ця зустріч залишила приємний слід у пам’яті учасниці Оксани Приходько..

Переглядів: 295 | Додав: annet | Дата: 25.05.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Годинник

Copyright MyCorp © 2024
uCoz